Sommerbio på Torvet

22/06/2017
Fra kl. ca. 21 - filmen vises kl. 22.30

KOM OG VÆR MED NÅR SKALA FM SAMMEN MED ESBJERG KOMMUNE OG NORDISK FILM BIOGRAFER ESBJERG INVITERER TIL GRATIS FILMAFTEN PÅ TORVET I ESBJERG DEN 22. JUNI. VI VISER KLASSEFESTEN 3 ”DÅBEN” – SÅ DER ER DÆKKET OP TIL BÅDE SJOVE OG PINLIGE STUNDER.

 
Filmen begynder, når solen er gået ned kl. 22.30, men inden da er der rig mulighed for nogle hyggelige timer på Torvet og byens restauranter.
 
Vi sørger for, at der er sat bænkerækker op – først til mølle princippet gælder. Du er dog også velkommen til at tage din egen stol, pude eller tæppe med.
 
Inden filmen spiller vi Kahoot – og der er fine præmier fra Nordisk Film Biografer Esbjerg og Restaurant Bones på højkant.
 
Vi håber naturligvis på fantastisk vejr, men hvis ikke må du klæde dig ordentlig på.
 
Klassefesten 3 er det seneste udspil i  fortællingen om de tre venner Niels, Thomas og Andreas. I denne omgang er Andreas havnet i en lidt pinlig situation. Ekskonen Hanne har nemlig bedt ham om at være gudfar til den datter, hun har fået med sin nye, succesfulde kæreste.
 
For Andreas er livet til gengæld alt andet end en succes, fordi han ikke rigtig er kommet videre efter skilsmissen. Men til den kommende dåb vil han i hvert fald ikke møde op uden en ny, lækker kæreste. Derfor tager han på singlehøjskole for at score.
 
Naturligvis går det hele igen galt for de tre venner i filmen, der som sine forgængere går lige til stregen – og ind i mellem lidt længere.
 
I filmen medvirker en række af Danmarks bedste skuespillere som blandt andre Anders W. Berthelsen, Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Søren Thomsen.