Firmagavekort

Fælles lokalt gavekort til spisesteder og oplevelsesindustrien i Esbjerg City

Overvejer din virksomhed også at give medarbejderne et skattefrit gavekort til lokale spisesteder og oplevelser og så samtidig støtte lokalt hos brancher, der er helt i knæ?

Esbjerg City har lavet et gavekort, der lever op til regeringens krav om at kunne give medarbejderne et skattefri gavekort på kr. 1200,- til restauranter, caféer og oplevelsesindustrien i midtbyen.

31 forskellige lokale spisesteder og barer er der at vælge imellem. Derudover kan kortet også bruges i Nordisk Film Biografer Broen, Musikhuset Esbjerg, Tobakken, Hotel Britannia, Esbjerg Spa & Wellness, Svømmestadion Danmark, Esbjerg Museum og Esbjerg Vandtårn.

Alle sammen medlemmer af Esbjerg City. Der er alt fra Fine Dining til caféer, Street Food-køkkener, fastfoodrestauranter, pizzeria og familierestauranter.

Sammen med vores medlemmer har vi lavet et midlertidigt initiativ resten af året som følge af det lovforslag, der blev vedtaget lige før påske af et enigt Folketing. Gavekort har en gyldighedsperiode på 2 år.

Her kan gavemodtageren selv håndplukke lige præcis den eller de spise- eller drikkeoplevelser, som han eller hun så længe har ventet på. Kan bruges lige så mange forskellige steder, man ønsker, indtil beløbet er brugt op.  Gavekortene kan laves på akkurat det beløb, man ønsker. Dog minimum kr. 100,-

For at leve op til loven, har vi måttet lave et helt nyt initiativ, der kun giver medarbejderne adgang til oplevelsesindustrien og spisesteder og ikke den generelle detailhandel, som det eksisterende populære elektroniske Esbjerg City/Broen Shopping gavekort gør, udtaler marketingchef Brigitta Christensen.

Det betyder, at vi lige nu er i kontakt med virksomheder, der gerne vil forkæle deres medarbejdere – og en masse medarbejdere, der virkelig glæder sig til at gå på restaurant og café eller få kulturoplevelser, når de genåbner her i april og maj. Det er en win-win for alle, slutter Brigitta Christensen

Firmaer kan kontakte Esbjerg City for bestilling:

Esbjerg City • Torvet 16, 1 sal

6700 Esbjerg • Tlf. 75 13 65 00

info@esbjergcity.dk • esbjergcity.dk

 

GAVEKORTET KAN ANVENDES FØLGENDE STEDER:

Aunt Betty*

Burger King*

Café Appetit

Café Guldægget **

Café Kulissen

Café Gallardo (Den Niende)

Dronning Louise

El Puerto

Esbjerg Street Food***

Espresso House

Gelato Di Natura

Ginza House

Hav & Bøf

Homerun Sportsbar

Hotel Britannia

Industrien Esbjerg

McDonald’s ****

Milano Pizza

Musikhuset Esbjerg

Nordisk Film Biografer*

Rankin Park

Restaurant Flammen

Restaurant Kunsten

Restaurant Loftet

Restaurant Mundheld

Restaurant Posten

Sigma

Stalden Pool- og Sportsbar

Sunset Boulevard *****

SushiMania

Svømmestadion Danmark/

Esbjerg Spa & Wellness

The Burger

Tobakken******

Forklaring på stjernerne

*BROEN Shopping

** Torvet og Kongensgade

*** Henvendelse i baren

**** Torvet

***** Kongensgade

****** Køb af billetter sker i Musikhusets billetsalg