Gang i Esbjerg – Tamra Rosanes

Lørdag 14. sept. kl. 10.00 – 10.45 er Tamra Rosanes i Esbjerg City med sin autentiske og iørefaldende country.

Tamra Rosanes har siden 70’erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Grundet en lang karriere har hun skabt et indblik i alle countrymusikkens aspekter. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning. Med stor fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes opnået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat.

Publikum bliver præsenteret for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protestsangene fra 60’erne og musik fra vore dages tid. Tamra Rosanes optræder som solist, med trio eller større band.

Arrangementet er en del af “Gang i Danmark” karavanen. Underholdningen varer ca. 45. minutter og kommer man til spillestedet fem minutter før start og der endnu ikke er en scene på stedet, skal man ikke fortvivle. Scenen er nemlig mobil, har indbygget lyd, lys og kaffebar og ankommer ca. 3 minutter før showstart.

 

Spillested oplyses senere.