Gadefest On Tour

15/09/2018
Kl. 15.00-22.30

Lørdag den 15. september bliver der for anden gang afviklet ”Gadefest on Tour” i Esbjerg

– masser af mange glade mennesker og happy music ventes til byen. Hvad mere kan man ønske sig?

TOOMANYLEFTHANDS & FRIENDS – GADEFEST ON TOUR!

Alle har nok hørt om de store Distortion-gadefester, der har fået tusindvis af danseglade ud i Københavns gader, og nu bliver det så Esbjergs tur til at give den gas, når dj-duoen TooManyLeftHands kommer hertil  for at bringe Torvegade i kog med projektet Gadefest On Tour. Målsætningen er klar: At forvandle gaden til et mylder af danseglade mennesker på gyngende brosten.

Lørdag den 15. september fra kl. 15.00 – 22.30 indbydes der derfor til gratis gadefest i Torvegade fra Torvet og op til Musikhuset Esbjerg. Gadefesten er præsenteret af Royal Beer og Faxe Kondi Booster.

Efter 7 år med egen scene i København og Odense ruller TooManyLeftHands nu deres store gadefest-scene ud i landet! Esbjerg er en af de nye byer, der er nu kommer med på gadefestkonceptet.

Inspireret af Distortion, vil der blive masser af gratis fest og underholdning i midtbyen. Musikken bliver kurateret af TooManyLeftHands som foruden, at sætte ild i danseskoene med deres storhits som ”Cold Heart” og ”Too Young To Die” bringer en godtepose med overraskelser og indslag med til hver af de i alt 7 byer, der besøges denne sommer.

Esbjerg er det sidste stop på turen.