Gang i Esbjerg – Rasmussen & Gina

Den 17. august kl. 10.00 – 10.45 er der gang i Esbjerg!

Kom på Torvet og hør ”Rasmussen” & ”Gina Michaells” synge på Torvet i Esbjerg i forbindelse med karavanen ”Gang i Danmark”

”Gang i Danmark” præsenterer vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 på et show, hvor han følges med sangerinden Gina Michaells, der i skrivende stund er med i ”X-factor Liveshows”. Rasmussen optrådte også til Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor han sang sin nye udgivelse, ‘Go Beyond’ og naturligvis sin vindersang fra sidste år ‘Higher Ground’. På ”Gang i Danmark” får publikum chancen for at genopfriske den legendariske vikingetrampedans, samt høre hans nye numre nogle udvalgte rocksange, som rigtig mange vil kunne synge med på. Gina Michaells vil både synge nogle af de sange hun har vundet dommernes gunst på i diverse TV-shows, samt nogle af sine egne sange. Rygtet siger, at de også sammen har en overraskelse i ærmet.

Rasmussen – Populær vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018.

Med sit røde skæg, lange hår og sin kraftfulde stemme sejrede den 33 årige Jonas Flodager Rasmussen, da vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 skulle findes i Aalborg.

Sangen ”Higher Ground”, der er inspireret af et sagn om en vikinglegende, endte med at give ham halvdelen af stemmerne og det var dermed uden al tvivl en både populær og suveræn sejr.

Rasmussen repræsenterede Danmark i Europæiske Grand Prix i Portugal og gik med publikums hjælp hjem med en superflot 9. plads i finalen lørdag den 19. maj. Rasmussen er uddannet fra Aarhus Universitet i dramaturgi og musikvidenskab, og musik og teater fylder i det hele taget meget i hans liv.

Ud over at optræde underviser Rasmussen nemlig på Scenekunstskolen ved Kulturskolen Viborg og som teater- og skriveværkstedsunderviser ved Aarhus Teater Læring.

Gina Michaells – Aktuel deltager i årets X-Factor, som en af Thomas Blackmanns 3 deltagere til liveshows. Gina er også kendt for sin medvirken I ”All Together Now” på Kanal 5, hvor hun blev nr. 4 i finalen. Gina står måske umiddelbart foran sit store gennembrud. Hun er lige udkommet med sin nyeste single “An Angel For You”, som er den første i en stor satsning med et yderst professionelt hold bag produktionen. Flere nye numre ligger klar til udgivelse, og spændende tiltag skal gøre, at offentligheden får øjnene op for, at Gina kan meget mere end at synge andres sange, som hun har gjort til perfektion, siden hun bare var en lille pige.