Danmark for målene – Tema: Energi i by og bolig

DANMARK FOR MÅLENE er en kampagne, som omfatter Global Goals Tour, hvilket er et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede FN’s 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde. Med denne turné har Global Goals Tour ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskere.

Ved denne temadag er temaet Energi i by og bolig. Dette starter fredag den 27.9.19 kl. 14.00 – 18.00. Hertil vil der være et indslag kl. 17.00, hvor radiovært Søren Dahl kommer og fortæller.

Emnerne der vil blive berørt denne dag er:

  • Vedvarende energi
  • Energibesparende løsninger i hjemmet og i byen
  • Energi-renovering

Søren Dahl er en legendarisk radiovært, der i 16 år har været i æteren hver uge med radio-talkshowet; Cafe Hack/Dahl på Hack. Derudover har Søren haft en aktiv karriere som komiker, foredragsholder, forfatter, musiker m.m. Han var i flere år medlem af den populære trio ”De Nattergale”. Søren er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Når Danmark for Målene kommer landet rundt til sommer med temaet ”Energi i By og Bolig” kommer Søren Dahl ud og laver en Cafe Hack-session i hver by med en af byens egne relevante politikere/beslutningstagere.

Til hver temadag besøger et oplevelsesområde hver by i 4 timer og giver anledning til at byens borgere kan stifte bekendtskab med temaets verdensmål på en måde som lægger op til aktivitet, læring og handling.

Læs mere om kampagnen her: https://www.esbjergcity.dk/project/danmark-for-maalene-global-goals-tour/