Dressed for Roxette

Som en del af Midnatsåbent i Esbjerg City, kommer ‘Dressed for Roxette‘ og skaber god stemning på Torvet i Esbjerg fredag den 31. maj.

ROXETTE skrev soundtracket til de farverige 90’ere! Fredag den 31. maj fra kl. 22.30 til midnat, tager Danmarks bedste ROXETTE tribute band dig med på en nostalgisk rejse tilbage til da walkman var Gud, og du spillede luftguitar på dit værelse. Får du lyst til at spole kassettebåndet tilbage igen og igen for at skråle med på “The Look” og “Dressed for Success” -fuldstændig som du gjorde det, da du var teenager og Beverly Hills 90210 dikterede tøjstilen, så er det på Torvet i Esbjerg City det sker. Det er kulminationen på Midnatsåbent.

Så frem med hårbørsten – det musikalske lydniveau og håret er nemlig ualmindelig lækkert og højt, når bandets syv topprofessionelle musikere leverer deres velsmurte sceneshow. !

I front som Maria Fredriksson og Per Gessle er sangerinde, Anja Møllerskov og sanger/guitarist Christian Visti, og de bringer sammen med resten af DRESSED FOR ROXETTE dansegulvet i kog, og sørger for at du svæver derfra på en sky af fed 90’er-eufori!!