Gadefest Tour

Gadefest Tour 2020 – lørdag den 12. september kl. 17 – 23

Gadefest Tour vælter byen igen

Torvegade lægger asfalt til Gadefest Tour, når karavanen for fjerde år i træk inviterer til gratis gadefest  

Sidste år tiltrak den gigantiske gadefest tusinder af danseglade esbjergensere, og fik folk i alle aldre til at slippe tøjlerne. Lørdag den 12. september lægger den bastunge folkefest endnu engang vejen forbi, og omdanner – i tæt samarbejde med en af landets største dj-duoer – Torvegade til én stor gratis gadefest.

Lokalt samarbejde

Gadefest Tour er blevet til i et tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder hovedarrangør Rustik – Bar & Natklub, Business Esbjerg, Esbjerg City, Studiebyen Esbjerg og Esbjerg Kommune. Konceptet er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands i fællesskab, og udspringer af et langvarigt strategisk samarbejde, brands og dj-duo imellem.

”Den lokale forankring er altafgørende for Gadefest Tour. Derfor sender vi her en åben invitation til lokale producere om at henvende sig, hvis de ønsker spilletid på scenen,” fortæller Martin Tang Madsen, der er Event Manager hos Royal Unibrew.

Gadefesten starter kl. 17.00 med hyggelig og intim lørdagsbar, hvor der blandt andet er ølbowling, beer-pong og andre sjove gadelege arrangeret af EEU.

Fra kl. 23.00 fortsætter Gadefest Tours officielle afterparty på Rustik – Bar & Natklub, hvorfra lokale dj’s holder festen i gang til den lyse morgen.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.