Made in Spain

Torvegade 28
6700 Esbjerg
Tlf.: 2098 7139
info@madeinspain.dk
http://www.madeinspain.dk

Made in Spain er et firma som består af både en netbutik og en forretning beliggende Torvegade 32a i Esbjerg. Vores målsætning er at tilbyde et udvalg af de bedste og mest eftertragtede kulinariske produkter fra Spanien, bl.a. vine, iberiske lufttørrede skinker, chorizopølser, olivenolie og eddike, oste, patéer, marmelade, mv.

90% produkterne importerer vi selv fra Spanien, og da vi lægger stor vægt på det autentiske og gerne vil give vores kunder en unik smagsoplevelse, er produkterne nøje udvalgt fra mindre producenter, hvor kvalitet er i højsæde frem for kvantitet. Dette betyder ofte, at vores produkter er varer, der ikke findes i et dansk supermarked. Produkterne er fremstillet efter gammeldags, håndværksmæssige traditioner og til priser, der er til at betale.

Vi laver gavekurve efter ønske i forskellige prisklasser. Vi har et bredt sortiment inden for olier, eddiker, krydderier, tapas, vin, cava, likører, chokolade, marmelader, patéer, mv. Made in Spain er et ideelt sted at købe firmagaver, gavekurve, julekurve og andre gaver, hvis man ønsker en speciel og smagfuld gave, hvor kvaliteten er i top.

Modtager Esbjerg City-gavekort