Ønsketræet

OPFYLD ET BARNS JULEGAVEØNSKE

Pluk et hjerte og opfyld et barns julegaveønske.

Esbjergenserne får igen mulighed for at opfylde et gaveønske, der er placeret på ”Ønsketræet” af et barn, der virkelig trænger til en opmuntring i den kolde juletid. Ønsketræet introduceres samtidig med at julen for alvor skydes i gang i Esbjerg City fredag den 22. november.

Sidste år glædede Ønsketræet med over 1000 gaver til anbragte børn, der hver fik flere gaveønsker opfyldt.

 

 

Ønsketræet er placeret i gården ved Ting- og Arresthuset og er et juletræ, hvor den traditionelle julepynt er udskiftet med små hjerter med ønsker fra børn fra døgninstitutioner i Esbjerg. Børnene fra hver af institutionerne har selv skrevet et ønske på kortet i prisklassen 100-250 kr., og ideen er så, at man kan tage et kort fra træet, købe den ønskede gave, få den pænt pakket ind og hæfte kortet på pakken, så den bliver afleveret til det barn, der har ønsket gaven. Giveren er anonym, men man må meget gerne sende en hilsen sammen med gaven.

”Vi tror på, at rigtig mange familier igen vil hjælpe med at give børn/unge på institutionerne i hele Esbjerg Kommune god juleoplevelse”, siger Brigitta Christensen, Esbjerg City, der opfordrer alle med lidt overskud til at give en gave til børnene fra Ønsketræet. Initiativet startede i 2013 og siden da har masser af esbjergensere vist, at de har hjertet på rette sted, når det gælder om af hjælpe børn og unge i deres eget lokalområde.

Ønsketræet er lavet i samarbejde med SSP & Forebyggelse, der netop har til huse i Ting- og Arresthus i Skolegade.