Internationale markedsdage

Shop og smag på udenlandske fristelser

Hvis du elsker at shoppe udenlandske fødevarer og ikke mindst specialiteter, ja, så behøver du ikke at rejse ret langt væk for at kunne få denne oplevelse. I midtbyen vil du fra på tirsdag i næste uge kunne handle internationalt uden at skulle veksle fra danske kroner til euro.

Esbjerg City byder igen i år velkommen til et internationalt marked med spændende fødevarer fra forskellige lande i Europa. Der er farverige krydderier, olivenolier, pølser og en masse forskellige oste – for blot at nævne noget af det, som de mange boder byder på. Det internationale marked lægger for 8. gang vejen forbi byen i uge 34. Markedet er endnu større og endnu bedre end nogensinde.

 

Masser af boder

25 udenlandske handlende kommer til Esbjerg City med deres bedste bud på en god specialitet, som esbjergenserne skal opleve. Alt lige fra græske oliven, belgisk chokolade, italienske oste og pesto, kager, Turkish Deligt og nødder til tyske pølser – det hele findes her! Dutch Cookieman er der faktisk flere af på markedet, og de hollandske Toffee vafler falder i manges smag. Ud over madvarer, kan man også finde diverse souvenirs, sten, krystaller og forskellige former for brugskunst i metal. Laplandsk uld i form af flotte varme trøjer og huer er også repræsenteret på markedet.

Vi håber, at både turister, nabobyer og byens borgere igen vil benytte denne enestående mulighed for at smage på de mange fremmede fristelser, tilføjer marketingchef Brigitta Christensen.

På det internationale marked vil der være varer fra blandt andet Finland, Frankrig, Tyskland Belgien, Holland, Østrig, Spanien Polen og England.