Vejfest med masser af stemning

Oplev musik, aktiviteter og kunst

Det hele sker i bunden af Kongensgade den 31. maj fra 16.00-21.00. 

Stemningen fra vejfest breder sig med musik fra New Yorker Jazz, Folkemusik og du kan nyde områdets butikker, hygge og forfriskninger i det (forhåbentligt) gode vejr.

Der vil også være aktiviteter for børn og unge bl.a. med at male et kæmpe maleri på lærred, der vil hænge i passagen fremover. Folk med grønne fingre er også velkomne, hvor der også vil være noget at hygge om. Har du interesse i kunst og musik, er det helt sikkert også et arrangement for dig.

Musikken: 

New Yorker Jazz – 18.00-20.00
En kvintet af Jazzmusikere fra musikkonservatoriet skaber vaske ægte storby stemning med jazz som det kunne lyde i New York. Alt sammen pakket ind i sommerstemning, hvor vi inviterer publikum med i musikken og for en stund glemme verdens problemer. 

Folkemusik – 20.15-21.00
Tonernes magt er et nyt projekt fra Syddansk Musikkonservatorium, som på baggrund af temaet “forbrug”, har skrevet og arrangeret en række numre med baggrund i folkemusikken. Vi vil gennem musikken fortælle historien om de forskellige aspekter af forbrug, og de følelser som opstår ifb. med temaet. Fra glæde og opfyldelse, til tomhed og overforbrug.