Status på butikker under Covid-19

VELKOMMEN TILBAGE

Vi har åbent igen fra mandag den 1. marts

Så dejligt, at medlemmerne igen kan slå dørene op i Esbjerg City. Det har været nogle lange måneder, hvor vi har savnet jer og liv i byen.

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag kl. 10-17.30 / Fredag kl. 10-18 / Lørdag kl. 10-15

 

Restriktioner

Vi følger selvfølgelig regeringens og sundhedsmyndighedernes anvisninger. Derfor skal vi bede dig følge- og overholde følgende restriktioner, når du besøger Esbjerg City og butikkerne:

  • Hold afstand
  • Brug mundbind
  • Sprit af
  • Overhold max antal kunder i butikken
  • Følg gå-retninger samt ud/indgange
  • Gå alene i butikkerne
  • Bliv hjemme hvis du har symptomer eller føler tegn på sygdom
  • Nogle har desværre fortsat lukket

 

Fortsat lukkede medlemmer

I flg. regeringens anvisninger omfatter genåbningen desværre ikke alle, derfor vil vores frisører, restauranter/spisesteder/caféer og Broen Shopping fortsat holde lukket. Vi henviser til, at det vil være muligt at bestille TAKE AWAY / TO GO fra flere og Click & Collect fra flere butikker i Broen Shopping.

 

Masser af frisk luft og højt til loftet

Heldigvis er årstiden med os, og man kan både færdes ude i gaderne uden at fryse for meget, men rent faktisk også have lyst til det -når solen forhåbentlig vil skinne lidt mere. Der er den del  siddemuligheder i byens gader, så du kan kombinere din shoppingtur med en sandwich eller kaffe to go og nyde den udendørs. Foråret titter også frem i blomsterkummerne og skaber lidt ekstra stemning.

 

Julegave byt

Man har jo næsten glemt det, men butikkerne har ikke haft åbent siden jul og derfor har du måske enkelte julegaver med byttemærker. Nu er det tid til at finde dem frem. Vi håber, at du vil have lyst til at bytte dine julegaver til nye, friske forårsvarer og ikke benytte dig af en evt. mulighed for at få pengene retur. Det vil betyde mere end du tror for byens, små butikker.

 

Tak fordi du støtter lokalt

Ved at bestille Take Away, handle over FB/Instagram, og webshops hos byens butikker, under nedlukningen, har du været med til at gøre en kæmpe forskel for at holde liv i byens butikker og dermed liv i byen. Din støtte er uundværlig og medvirken til, at vi fortsat kan tilbyde en spændende handelsby, med spændende butikker og spisesteder.

Tak fordi du har støttet lokalt og tak fordi du fortsat handler lokalt!