Om Esbjerg City

Esbjerg City

Om Esbjerg City kan siges: Blev stiftet den 1. oktober 1998 som en fusion mellem de to “gamle” gadeforeninger Torvegade- og Kongensgadeforeningerne for at muliggøre optagelsen af alle forretningsdrivende i midtbyen i en fælles indsats for at trække kunder til midtbyen.

Foreningens formål er:

“At markedsføre og vidreudvikle Esbjergs bymidte som et attraktivt handelscentrum til gavn for industri, handel, specielt detailhandlen, sport og kultur, samt at varetage foreningens og medlemmernes interesser overfor offentlige myndigheder.”

Aktiviteter

Vi beskæftiger os med en lang række ting, hvoraf de mest synlige er aktiviterne i gaderne på lange lørdage, til Påske, til Midnatsåbent i juni og Late Night i efteråret, “Foreningernes Dag”, festugeaktiviteter, børnearrangementer i efterårsferien og masser af julearrangementer.

Markedsføring og annoncerabatter

Foruden pressemeddelelser markedsfører vi aktiviteterne i aviser, på lokalradiostationer samt tv for at trække folk til midtbyens 200 specialforretninger, restauranter, caféer, kulturinstitutioner, banker m.v. I kraft af vores store medlemsskare har vi også forhandlet nogle meget fordelagtige annoncerabatter for de medlemmer, som ønsker at være med i “aktivitetsgruppen”. For mange medlemer ligger der store økonomiske fordele heri.

Gavekort

Vores gavekort til Esbjerg City er også en stadig større succes med over 24.000 udstedte gavekort om året. Det er en idéel gaveidé, fordi gavekortet kan bruges flere gange forskellige steder – og omsætningen og merhandlen er bundet til forretningerne i City.

Medlemsinformation, møder og øvrige samarbejdspartnere

Af øvrige foreningstiltag kan nævnes: jævnlig udsendelse af medlemsinformation om kommende kampagner m.v., udgivelse af en stor årskalender med aktiviteter og kampagnetidspunkter, afholdelse af medlemsarrangementer, både af social og faglig karakter etc. Vi sørger også for udsmykning med julebelysning, flag i sommerhalvåret, legedyr m.v. Vi har desuden et fortrinligt samarbejde med Turistkontoret, Esbjerg Kommune, samt øvrige foreninger og interessenter som gerne vil lave aktiviteter i bymidten.

Medlemskab

Som medlemmer kan optages enhver næringsdrivende, institution og grundejer i bymidten samt virksomheder udenfor dette område. Alle, som driver virksomhed i midtbyen, har en fælles interesse i en stærk og attraktiv midtby med mange aktiviteter og en overordnet markedsføring heraf, så kontakt venligst citykontoret for yderligere information, kontingentstørrelse m.v. Bliv medlem.

Vedtægter

Læs vedtægterne for Esbjerg City Forening ved at klikke på nedenstående link:
Vedtægter

Esbjerg City

Att.: Marketingchef Brigitta Christensen
Torvet 16 1. sal
6700 Esbjerg
Tlf.: 75 13 65 00
Fax: 75 12 16 17
info@esbjergcity.dk