Vi elsker Esbjerg

Vi elsker Esbjerg

Esbjerg City opretter fælles handelsplatform for butikkerne

Vi elsker Esbjerg hedder en ny platform, hvor medlemsbutikkerne under Esbjerg City får mulighed for at tilbyde fem varer ad gangen. Besøg siden her Vielskeresbjerg.dk

Esbjerg City har indgået en aftale med Jan Mejlkjær og Casper Hausted, Mhpartners.dk, som for godt en uge siden oprettede en tilsvarende platform i Køge.

Ønsker at hjælpe butikker med online salg

Marketingchef i Esbjerg City Brigitta Christensen understreger, at man fra Esbjerg City’s side ønsker at hjælpe butikkerne i gang med nethandel i den nuværende situation, hvor mange holder lukket. Især de butikker, som ikke i forvejen har en webbutik.

– Det her initiativ redder ikke butikkernes verden, men det er bedre at gøre noget end slet ikke at gøre noget, siger Brigitta Christensen om initiativet.

Mange af butikkerne ligger netop nu inde med store mængder nye sæsonvarer, f.eks. påskevarer som chokolade og påskebryg, tidlig forårskollektioner og andet, som der måske ikke vil være meget salg i, når Corona-krisen er overstået. De produkter er oplagt at få solgt via portalen.

Butikkerne sørger selv for udbringning

Når kunder har bestilt de varer, de ønsker at købe, sørger butikkerne selv for at bringe varerne ud enten via fragtmand eller egen udbringning. Det sker kvit og frit. Enkelte butikker tilbyder kun lokal afhentning.

Vi bruger hinandens erfaringer i Citychefer.dk

Esbjerg City er en del af netværket Citychefer.dk, der 30 byer hver morgen mødes via en online tjeneste. Her har man allerede gode erfaringer med de første handelsplatforme, selv om den første blot er godt en uge gammel. Det er nemt og enkelt at bruge for både butikker og kunder, udtaler Brigitta Christensen.

Hver butik har mulighed for at være online med fem varer ad gangen på portalen. De bestemmer selv, hvor meget de vil skifte ud. Hver dag klokken 12 trækker vi en streg i sandet, og så bliver varerne leveret hjem samme dag eller dagen efter.

Det er et lokalt initiativ, der er tilbudt til Esbjerg City’s medlemmer – både butikker i Broen Shopping og strøgbutikkerne.

Meningen er, at platformen senere udbygges med Take Away fra restauranterne og andre services.