Dahl Advokatparnerselskab

Dokken 10
6700 Esbjerg
Tlf. 88 91 91 91
mail@dahllaw.dk
www.dahllaw.dk

 

DAHL er et af Danmarks ældste advokatfirmaer med tråde tilbage til 1852. Vi leverer den viden, problemløsning og sparring, som det danske erhvervsliv, den offentlige sektor og internationale virksomheder har brug for – til hver en tid. Vi servicerer et bredt udsnit af klienter på tværs af brancher og sektorer.

Vælger du DAHL, får du værdiskabende og handlingsparat rådgivning, som du nemt kan omsætte til praksis i din virksomhed, og som bidrager til, at du og din organisation kan opnå toppræstationer. Vi tager udgangspunkt i din unikke situation, dit behov samt dine krav og vilkår – og vi arbejder konsekvent og kompromisløst, når det handler om at skabe værdi for din forretning. Vi har særligt stærke kompetencer inden for fast ejendom, compliance, køb og salg af virksomhed, skat, moms og afgifter samt IT-ret og corporate/commercial. Derudover tilbyder vi en lang række digitale services, som effektiviserer bl.a. kontraktstyring og bestyrelsesarbejdet.

Hos DAHL har vi også et Private Client team, der rådgiver om bl.a. ægtepagter og testamenter. Flere af vores advokater er desuden autoriserede bobestyrere. DAHL yder også rådgivning til private vedrørende boligkøb og -salg, uanset om det er en ejerlejlighed, et parcelhus, en villa eller en andelsbolig.

 

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00

Kontakt:
Poul Jensen
Advokat (L), partner
Direkte telefon 88 91 89 27
E-mail: pje@dahllaw.dk

Mikkel Fisker
Advokat (H), ass. partner
Telefon 88 91 89 33
E-mail: mfi@dahllaw.dk