Femilet

Kongensgade 80
6700 Esbjerg
Tlf. 75 13 13 84
 femilet.esbjerg@groupechantelle.com
www.femilet.dk

 

Femilet. Velvære indefra
Hos Femilet træder du ind i en fascinerende verden af feminin skønhed og enestående komfort. Af velvære indefra.


Vi er en del af Chantelle Lingerie. I butikken finder du derfor kollektioner fra hele fire populære brands. Foruden de skønne produkter fra
Femilet kan du forkæle dig selv med eksklusivt fransk lingeri fra Chantelle. Du kan også lade dig begejstre af de forførende styles fra Passionata. Eller skrue ekstra op for livsglæden med Liveras farverige univers af prisrigtige kollektioner.


Femilets egne kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-H og et stort udvalg af BH-modeller. Hver eneste style er samtidig designet med den største respekt for kvindekroppens mangfoldighed – og med en dyb forståelse for, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov.


Et besøg i vores butik handler derfor om andet og mere end lingeri, underwear, lifewear og beachwear. Det handler om at give dig en oplevelse af velvære, og af at være dig. 

Spørg endelig vores veluddannede lingerieksperter til råds: om design, om pasform og fit, om størrelser, om materialer, om funktionelle detaljer, om alt.


Velkommen hos Femilet

 

Modtager Esbjerg City-gavekort